Конкурс «Золотий фліпчарт»: у Тернополі знову нагородять найкращих у громадському секторі

10.09.2021 09:48   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Минулого року команда громадської організації «Освтіньо-аналітичний центр розвитку громад» започаткувала проведення конкурсу з відзначення найкращих у сфері громадського сектору, який отримав назву «Золотий фліпчарт». Як повідомляють організатори, аналогічний захід буде проводитися й цього року.

Читайте також

Тернопільська наукова бібліотека оголошує вікторину до Дня Конституції України
Богдан Вирста з Тернопільщини посів друге місце на Всеукраїнському конкурсі юних дослідників «Кристали»
На Тернопільщині завершився обласний фотоконкурс «Ранкова зарядка під час карантину вдома»

Нагадаємо, що наприкінці 2020 року в шести областях заходу України – Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Львівській, Чернівецькій та Івано-Франківській, проводився конкурс з визначення кращих реалізованих громадських проєктів та відзначення кращих активістів. Обрання переможців відбувалося шляхом голосування на сайті проєкту та оцінці експертів. 

Серед номінацій були наступні – «Проєкт року», «Ідея року», «Активіст року», «Активістка року» та «Громадська організація року». Цього року в конкурсі «Золотий фліпчарт» додасться нова номінація – «Молодіжна рада року». Ознайомитися з переможцями минулорічного конкурсу можна за цим посиланням

«Конкурс привернув увагу суспільства до громадських активістів, продемонстрував скільки корисних речей роблять пересічні мешканці, щоб змінити свою громаду. На конкурсі «Золотий фліпчарт» нам вдалося показати та розповісти про справжніх громадських активістів, з їхніми проблемами та перемогами, які доводять, що свій дім, вулицю, село чи місто може змінювати кожен.», – коментує Максим Черкашин, керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Старт конкурсу вже буде незабаром оголошений. Номінанти матимуть можливість зареєструватися в спеціальній системі для участі в конкурсі. Детальніша інформація про сам конкурс, номінації, особливості подання заявок, відбору та визначення переможців публікуватиметься на сайті проєкту «Центр розвитку громадської активності» та сторінці громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у соціальній мережі Facebook.

Захід реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews