На Львівщину прибув предстоятель Православної Церкви України Митрополит Епіфаній

11.09.2021 16:05   Опубліковано : Львівський Новинар
Джерело: Кулемет

Львівщина радіє візиту предстоятеля Православної Церкви України Митрополита Епіфанія.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник фракції ЄС у Львівській обласній раді Олег Дуда, пише Кулемет

 

“Сьогодні у місто Судова Вишня з душпастирським візитом завітавли предстоятель Православна Церква України митрополит Київський і всієї України Епіфаній та єромонахи зі святої гори Афон, зокрема ченці із монастирів Пантократор та Ксенофонт. Візит присвячений 400-літтю з дня упокоєння апологета православ’я Іван Вишенський.

У день свята Усікновення Глави Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана у храмі Святої Трійці відбулася Божественна Літургія та хресний хід до пам’ятника преподобного Івана Вишенського, де цей пам’ятник освятили.

Дуже приємно перебувати у цьому місці та доєднатися до спільної молитви.

Преподобний Іван Вишенський залишив особливий слід в історії України і був одним із тих, хто боровся за духовний шлях розвитку нашого народу. Нехай незримо він завжди перебуває у цих благословенних місцях і захищає наш народ, принесе мир та спокій кожному, хто приходитиме сюди”, – написав Дуда.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет