Як російські вибори на Донбасі розсварили «іхтамнєтів»

14.09.2021 15:40   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Цікава картина вимальовується з виборами в держдуму РФ, які в черговий раз будуть визнані нелегітимними через нав’язливу ідею Кремля залучати до них виборців окупованого Донбасу.

Виявляється для забезпечення «північнокорейського» результату «Єдиної Росії» на цих територіях з нафталіну витягнули вже здавалося б забутого Владислава Суркова. Але найцікавіше, що цей факт про «архітектора війни на Донбасі» злив на публіку інший одіозний персонаж – письменник-терорист Захар Прілєпін.

Читайте також

Російський вплив на українсько-польські відносини
Навчання іноді ставали джерелом військової агресії
Священник з Почаєва у Києві очолив мітинг за об’єднання з Росією

Не дивно, адже він теж поклав око на голоси паспортизованих українців ОРДЛО, яким замість повноцінного російського документа видають жалюгідну пародію без приписки. Але ж голосувати можна навіть з такою пародією. Тільки от Прілєпін в «Єдину Росію» не вписався, а балотується від партії «Справедлива Росія».

А Сурков ставку зробив на свого підлеглого – ще одного «повстанця» з російським паспортом-Олександра Бородая, якого й висунув від «Єдиної Росії». Побічним ефектом від такої боротьби двох сепаратистських бульдогів під килимом стало спростування самими ж росіянами своєї казки про «іхтамнєтів».

Вони там є давно і постійно. Вони туди прийшли, організували криваву бійню і тепер намагаються витиснути з руїн останнє – за рахунок обманутих українців забезпечити собі безбідну старість через депутатство.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews