Covid на Львівщині: майже три сотні нових хворих, п’ятеро померли

15.09.2021 10:02   Опубліковано : Львівський Новинар
Джерело: LvNews

Станом на ранок середи, 15 вересня, на Львівщині виявили 294 нових хворих на Covid-19, тоді як одужали півтори сотні людей, ще п’ятеро померли. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Так, коронавірус на Львівщині підхопили вже 142 599 людей.

Протягом вівторка, 14 вересня, лабораторні центри провели 1813 ПЛР-тестів, із яких позитивними виявились 294, тобто 16% від усіх зроблених тестувань. Серед усіх нових хворих 107 осіб – львів’яни.

Від ускладнень, спричинених Covid-19, померли 3760 людей (+5 за останню добу). Побороти недугу зуміли 135 467 пацієнтів (+152 за минулу добу).

Нагадаємо, наприкінці липня на Львівщині підтвердили перші випадки інфікування штамом коронавірусу «Дельта». Зараз цей штам виявили вже у 24 мешканців області. Проте медики переконані, що «Дельта» вже активно циркулює областю. На Львівщині вже зафіксували першу смерть від цього штаму.

Також нещодавно у Львівській ОДА заявили, що в області вже почалась нова хвиля коронавірусу. Медики прогнозують, що вона буде важчою, ніж усі попередні.

Львівщину вже зараховують до регіонів, де є одна з найскладніших епідситуацій в Україні, тому не виключено, що тут можуть запровадити «помаранчеву» карантинну зону.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews