Демократія по-російськи або "Розумне голосування"

15.09.2021 22:29   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Як відомо, проект Навального на виборах 19 вересня називається "Розумне голосування". І от фірма із Ставропольського краю у червні подала до Роспатенту заявку на використання товарної марки "Розумне голосування" й блискавично отримала ухвалення.

А потім подала до суду. І суд 3 вересня ухвалив заборону пошуковим системам Google і Yandex показувати в пошуковій видачі словосполучення "Розумне голосування". А на підставі цього рішення суду та наявності зареєстрованої товарної марки уже Роскомнагляд зажадав від Apple і Google видалити з магазинів додаток "Навальний", де є сторінка "Розумного голосування".

Читайте також

Російський вплив на українсько-польські відносини
Навчання іноді ставали джерелом військової агресії
Священник з Почаєва у Києві очолив мітинг за об’єднання з Росією

Відмова розцінюватиметься як втручання у російські вибори. І усе законно. Навальний же не додумався реєструвати "Розумне голосування" як товарну марку. Та йому б Роспатент і не зареєстрував.

Найпікантніше знаєте що? Путін для цієї операції не будь-яку фірму знайшов. Фірма, що подала до суду, зриваючи виборчі проекти Навального в Інтернеті, знаєте чим займається? Ні за що не вгадаєте. Переробкою овечої вовни.

Це так Владімір Владіміровіч зі своїх пейзан знущається, роблячи їм прозорі натяки. А пригадуєте, як колись пейзани були у захваті від свого правителя? Скільки там у нього рейтинг був? 73% чи навіть, здається, 89,9% після "Кримнашу" та проекту "Новоросія".

Навальний нічим не кращий, але навіть на нього пейзанам свого пана тепер поміняти зась. І їм чітко вказують на те, хто вони є. Постачальниками вовни, сиру та шашлику. А тим часом На окупованому Донбасі роздали, за різними оцінками, від 500 до 700 тисяч російських паспортів без реєстрації, які будуть використані російською владою для «розумного голосування».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews