Кліп тернопільської співачки ZOZULYA набрав понад 100 тисяч переглядів і потрапив до ротації каналу М2

15.09.2021 23:08   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Кліп «Сама» тернопільської співачки Василини Боровської, відомої під псевдонімом Зозуля, за два тижні набрав понад 100 тисяч переглядів у youtube. Тепер робота співачки і режисера Алекса Макарова потрапила до ротація на музичному телеканалі М2.

«Мені давно хотілось показати роздвоєння особистості персонажа. Зозулі, думаю, вдалось. Подобається те, що зробили це не явно. Думаю, фанатів та глядачів Зозулі приверне така радикальна зміна образу. При всій заплутаності картини, кліп хочеться передивлятися знову і знову", — наголосив режисер Алекс Макаров.

Читайте також

До Дня незалежності пісня «Я з України» Віктора Винника зазвучала по-новому: дитячими голосами та з фрагментами віршів Стуса (ВІДЕО)
Тернопільська співачка TANYA DOLYA випустила атмосферну різдвяну пісню «Наша Меланка» (Відео)
Тернопільська ведуча Ксеня Кічак презентувала новорічний кліп

Співачка Василина Боровська, відома під псевдонімом ZOZULYA, народилась у селі Настасів, що на Тернопільщині. Розповідає, що вибрала такий псевдонім, бо її дівоче прізвище — Зазуляк.   

— Одного разу я виступала на концерті і вже перед виходом на сцену ведучі запитались, як мене оголосити. Саме тоді я  вирішила, що нехай буде Зозуля, — каже співачка. — І мені ще досі дуже подобається цей псевдонім.

Станом на сьогодні у кліпа «Сама» понад 119 тисяч переглядів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews