Медбрат львівської «швидкої» приїхав п'яний на виклик до хворої дитини https://zaxid.net/news/

16.09.2021 15:08   Опубліковано : Львівський Новинар
Джерело: LvNews

У четвер уночі, 16 вересня, у Львові на виклик до хворої дитини приїхав нетверезий медик швидкої допомоги. Батьки дитини звернулися з заявою в поліцію, а керівництво «швидкої» вже відсторонило працівника від роботи.

Інцидент трапився уночі 16 вересня. Бригада «швидкої» приїхала на виклик на вул. Лазаренка до хворої дитини. При цьому батьки помітили, що медик швидкої допомоги був у нетверезому стані. Вони звернулися з заявою до правоохоронців.

У Львівському обласному центрі екстреної медицини та медицини катастроф підтвердили факт перебування п'яного медбрата на роботі. Ступінь його сп'яніння не розголошують.

«Медбрата однієї з підстанцій станції «Львів», на якого в ніч проти 16 вересня складено заяву в поліцію за перебування на робочому місці (на виклику у пацієнта) у стані алкогольного сп’яніння, відсторонено від роботи. Йому проведено медичне освідчення», – йдеться в офіційному повідомленні центру.

У «швидкій» ZAXID.NET також розповіли, що медбрат заступив на зміну близько 20:00 напередодні, а вже за кілька годин – близько опівночі – нетверезий поїхав на виклик. В установі також наголосили, що в подальшому медбрата буде звільнено з роботи.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews