На Тернопільщині водій трактора намагався відкупитися від патрульних

16.09.2021 16:00   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews
Порушив правила дорожнього руху, а з метою уникнення відповідальності, запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду мешканець Тернопільського району. Тепер чоловікові загрожує ще й кримінальна відповідальність.
 
Пригода трапилася на автодорозі поблизу села Вертелка. Під час складання адміністративного матеріалу порушник запропонував поліцейським неправомірну вигоду в сумі 800 гривень. Чоловіка попередили про кримінальну відповідальність, однак він наполягав на своєму.

Читайте також

На Тернопільщині зупини 19-річного п’яного кермувальника
 
На місце викликали слідчих. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1ст.369 (пропозиція хабара службовій особі) ККУ. Винуватцю загрожує штраф, обмеження або позбавлення волі на термін до чотирьох років. Понесе кермувальник трактора і адміністративну відповідальність за ст.130 КУпАП, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews