У Рівному запрошують на майстерклас «Сонях пам’яті» з Іриною Локшук

21.09.2021 09:56   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

21 вересня о 10:50 запрошуємо до Рівненської обласної бібліотеки для молоді, Київська, 18, де відбуватиметься майстерклас «Сонях пам'яті» (до Дня вшанування пам'яті Захисників України) від майстрині декоративно-ужиткового мистецтва з художнього ткацтва Ірини Локшук (Рівне).

null
Фото з мережі Інтернет

Локшук Ірина Миколаївна – художник, майстер декоративно-ужиткового мистецтва з художнього ткацтва, лауреат обласної премії імені Ганни Леончук, старший викладач кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Рівненського державного гуманітарного університету.

Приймає активну участь у культурному житті Рівненщини та долучається до різноманітних мистецьких проектів. Учасниця І Міжнародного пленеру юних художників в Тайкурах (2020), фольклорно-етнографічного свята "Музейні гостини" (2019, 2021), всеукраїнського фестивалю народної творчості, історії та побуту «Красносільські вітряки» (2019), всеукраїнського свята «День традиційного автентичного костюму» (2018), творчого проекту «За мить до весни» (2018, 2019), учасниця Етнофесту «Радивилівський заміс» (2018). Є членом журі з образотворчого мистецтва Щорічного обласного огляду-конкурсу серед учнів та вчителів шкіл естетичного виховання Рівненщини (2017-2021).

Організатори події: Рівненська обласна бібліотека для молоді.

На захід запрошені: молодь, фотографи, журналісти та всі бажаючі.

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362)63-52-60.

 

Відділ маркетингу та методичної роботи РОБМ

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews