Південні частина Тернопілля опинилася сьогодні вранці в зоні землетрусу

23.09.2021 09:56   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

У Тернопільській області цієї ночі, 23 вересня, стався землетрус. Згідно з офіційними даними, його оцінили в 4,3 бала за шкалою Ріхтера.

Як повідомляється на кількох онлайн-картах землетрусів, було одразу два осередки на межі Тернопільщини та Прикарпаття, поблизу населених пунктів Нирків та Хмелева. Поштовхи зафіксували на глибині 57 км під землею, пише Інтернет-видання Тернополіс.

Попередження про коливання тектонічних плит завчасно надходило власникам телефонів на базі ОС Андроїд.

В соцмережі жителі Тернопільщини вже встигли поділитися враженнями від пережитого:

«Це було жахливо. Ми прокинулися від дуже гучного звуку, а буквально через кілька секунд почало трясти всю хату», – каже пані Оксана з Білої, що на Чортківщині.

«Спочатку подумав, що це вантажівка проїхала повз, але коли прокинувся остаточно, зрозумів – щось не так», – стверджує Олексій з Теребовлі.

«Живу на п’ятому поверсі і це дуже страшно, коли прокидаєшся від того, що вся квартира ходуном ходить», – ділиться враженнями Надія з Чорткова.

«У Городенці – справжнє пекло. Все трясло й гуділо аж 11 хвилин. Мої рідні та сусіди в чому спали, в тому й повибігали на вулицю, діти плакали, тварини як подуріли. Це дуже страшно».

До слова, наразі інформації про завдані землетрусом збитки немає.

null
 




Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews