Сказано—зроблено: школа у Буцневі навчальний рік розпочала з новим дахом

24.09.2021 10:40   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

У школі села Буцнів Великоберезовицької громади, що на Тернопільщині, замінили дах. Попередній був старий та протікав.

- Проблема існувала вже давно, адже старій покрівлі вже 80 років, тому звертався і педагогічний колектив, і батьки, і мешканці села, щоб допомогти, посприяти ремонту покрівлі і минулого року була виготовлена проектно-кошторисна документація, — говорить Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова.

 Оновили покрівлю за кошти на соціально-економічний розвиток, які були виділені з ініціативи Івана Чайківського.

- Даний об'єкт був першочерговий, який ми прийняли для себе, своєї команди, який потрібно було зробити, тому що дах дійсно знаходився в аварійному стані. Ми два рази в період літа приїжджали сюди, дивились, як відбувається хід робіт. Відповідно, дітки пішли 1 вересня в школу вже з новим дахом,— розповідає  Іван Чайківський, народний депутат України.

 - Наше завдання зробити так, щоб навчання цих дітей було комфортне, щоб вчителі працювали з радістю— наголошує Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

 Зараз у школі навчаються 107 учнів. Марія Дмитришин, заступниця директора з навчально-виховної роботи цієї школи розповідає, попередній дах прогнив та протікав, тому новій покрівлі тут надзвичайно радіють. 

null
 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews