«Не маємо права змусити, але можемо достукатися до свідомості людей», – Андрій Богданець про вакцинацію

24.09.2021 13:40   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews
Уже невдовзі усіх працюючих громадян, які відмовилися від вакцинації, можуть змусити регулярно робити ПЛР-тест за власний рахунок.

Таке питання наразі вивчає Кабінет Міністрів України.

Свою думку щодо цього у прямому ефірі каналу «Рада» висловив народний депутат з Тернополя від «Слуги народу» Андрій Богданець.

Читайте також

Народний депутат з Тернополя розповів, як стартував новий політичний сезон у Верховній Раді
У ТРЦ «Епіцентр» тернополян імунізують вакциною Pfizer-BioNTech
У ТЦ «Епіцентр» відкрили центр вакцинації

– Усі люди – різні, змушувати їх вакцинуватися ніхто не має права. Попри це, можна законодавчими ініціативами спонукати громадян зробити щеплення. Українськими та іноземними експертами доведено, що вакцина рятує життя, убезпечує від зараження на певний період або полегшує перебіг хвороби. Це дуже важливо, – зазначив Андрій Богданець.

Народний депутат також наголосив на тому, що сьогоднішні реалії змушують людей більш відповідально ставитися до здоров’я.

– Звісно, ми не можемо змушувати вакцинуватися, але можемо достукатися до свідомості людей. Вони мають розуміти, що безвідповідальними діями можуть нанести шкоди не тільки собі, а й оточенню. Я цілком підтримуєю ідею щодо регулярного ПЛР-тестування тих, хто не зробив щеплення. Я хочу бути впевненим в тому, що людина, яка проводить зі мною 8 годин робочого часу, є безпечною, – резюмував Андрій Богданець.

 

 
 
 
 

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews