Олександр Ковальчук ініціював присвоєння звання «Герой України» головному лікарю ЦМЛ Рівного Євгену Кучеруку

24.09.2021 16:00   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Народний депутат від Рівного Олександр Ковальчук направив депутатський запит до Президента щодо присвоєння звання “Герой України” головному лікарю Центральної міської лікарні Рівного Євгену Кучеруку.

Про це сьогодні озвучили із трибуни Верховної Ради України.

Депутатський запит підтримали 286 депутатів.

“Лікар, який по-справжньому заслуговує на це звання! В особі головного лікаря низько вклоняюсь УСІМ ЛІКАРЯМ за відданість і героїчну працю в непростих умовах боротьби з COVID-19!”, - написав Олександр Ковальчук.

Нагадаємо, Центральна міська лікарня одна із перших в Україні самостійно встановила потужну кисневу станцію. Завдяки цьому показник летальності від ускладнень, викликаних Covid-19 на Рівненщині, за час боротьби з пандемією був найнижчим в Україні.

Також міська лікарня під керівництвом Євгенія Кучерука долучилася до проєкту “Іди і роби”, який організував народний депутат Олександр Ковальчук разом із командою. Тепер хлопці та дівчата з інвалідністю, здобувши професію пекаря-кондитера, проходять практику на базі лікарняного харчоблока.

До слова, цей проєкт зараз бере участь у голосуванні і може отримати фінансування з громадського бюджету Рівного на облаштування сучасної пекарні, в якій зможе працювати рівненська молодь з інвалідністю.

Читайте також: «Іди й роби»: у Рівному хочуть створити пекарню з особливими пекарями

https://rvnews.rv.ua/post/view/1632291089-idi-y-robi--u-rivnomu-hochut-stvoriti-pekarnyu-z-osoblivimi-pekaryami?fbclid=IwAR15igfhaXvxj_K5wNihrt7dVC_NsthbqUcBvTgik-92PMTaUzKjnxWJm9w

На реалізацію проєкту потрібно 994 940 грн. Віддати свій голос можна за посиланням: https://rivne.pb.org.ua/projects/114 

 
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews