Максим Скасків

Максим Скасків

Студент факультету журналістики ТНПУ

«Інші двері»: NA Пошті презентували новий роман Олександра Вільчинського

26.09.2021 08:40   Автор : Максим Скасків
Джерело: TeNews

24 вересня в креативному кластері Na Пошті у Тернополі презентував свій новий роман Олександр Вільчинський – український прозаїк, журналіст, науковець, доцент кафедри журналістики ТНПУ ім. В. Гнатюка. 

Роботу над цим твором автор розпочав у письменницькій резиденції в Шотландії – старовинному замку в передмісті Единбурга. За його словами, у планах була реалізація іншого творчого проєкту, проте «думки про маму, про її хворобу, яка почала прогресувати, вилилися в початок цієї історії, а коли через три роки мами не стало, пам’ять про неї дала сили дописати цей роман».

Читайте також

Про життя і Слово з письменником розмова
Секс у відпустці: курортні романи за знаком зодіаку
Тернопільський письменник започаткував номінацію у міжнародному конкурсі
  • «Інші двері» - це розповідь про півтори доби з життя двох братів, а заодно й історію цілої родини. А ще ця книга про «чорних археологів», таємничі скарби й «скелети в шафі», які, як відомо, у кожного свої… А ще – про життя інших людей, тварин, птахів, комах, дерев, трав, мелодій і снів. За один день кожен з героїв відкриває щось нове в іншому, але і в собі також. Коли час наче б зупиняється, а простір згортається до яйця індички, альбому зі старими фотографіями і материнської любові, що не минає – так про роман розповів сам Олександр Вільчинський.

Модератором заходу була куратора мистецького простору Na Пошті Марічка Юрчак. Усі присутні (аудиторія була різного віку) мали можливість послухати слово автора про літературну творчість і не тільки, зачитаний ним уривок із роману, також задати свої запитання, ну і, звичайно, придбати книгу з автографом.

Рецензію на роман «Інші двері» можна прочитати на книжковому веб-порталі «Буквоїд».

А ще краще, ознайомитися із книгою самостійно. За відгуками багатьох читачів, книга здатна викликати емоції у кожного.

null
 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews