Депутати Тернопільської районної ради від Європейської Солідарності передали протипролежневі матраци для міської дитячої лікарні Тернополя

26.09.2021 10:40   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Допомагаємо не лише під час виборів! Наша співпраця з Тернопільською міською дитячою комунальною лікарнею має системний характер. При можливості, ми завжди реагуємо на потреби медичного закладу, – написав на своїй сторінці у Facebook голова фракції «Європейської Солідарності» у Тернопільській районній раді Віктор Шумада. 

За його словами, цього разу наша команда Європейська Солідарність Тернопільський район передала генеральному директору лікарні протипролежневі матраци, які необхідні для важкохворих діток, рухливість яких обмежена у зв’язку із захворюваннями та які перебувають у реанімації. Також передали медичні засоби для лікування хворих на COVID-19.

«На жаль, сьогодні не всі лікарні можуть собі дозволити такі протипролежневі системи в достатній кількості, але вони вкрай необхідні для пацієнтів, бо допомагають зменшити навантаження на тіло й запобігають утворенню пролежнів.

Сподіваємося на те, що ці матраци полегшать і пришвидшать процес одужання та реабілітації маленьких пацієнтів», – зазначив Віктор Шумада.

 Він також додав, що у критичні моменти із захворюваністю на ковід, коли не вистачало ні засобів індивідуального захисту для медиків, ні апаратів ШВЛ для пацієнтів, наша команда разом із Фонд Порошенка та особисто за ініціативи Петро Порошенко допомагала медичним закладам, в тому числі, і Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні.

«Закликаємо приєднуватися до добрих справ й колег з інших політичних сил та депутатських фракцій», – резюмував він.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews