Для «Рівнеазоту» шукатимуть працівників у рамках проєкту «Rivne work hub»

26.09.2021 18:12   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews
 

У Рівненській ОДА тривають зустрічі із підприємцями області в рамках проекту «Rivne work hub». Цього разу варіанти співпраці для пошуку затребуваних працівників обговорили із кадровою службою ПрАТ «Рівнеазот».

Участь у зустрічі взяли заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, директор департаменту з управління персоналом ПрАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Олександр Кривенко, керівники профільних департаментів, служби зайнятості.

«У рамках проекту «Rivne work hub», ініційованого головою ОДА Віталієм Ковалем, ми проводимо такі зустрічі з усіма великими роботодавцями області, щоб допомогти у підготовці кваліфікованих кадрів. Також для нас важливо зрозуміти реальні потреби ринку праці на перспективу», - підкреслив Ігор Тимошенко.

ПрАТ «Рівнеазот» є лідером із виробництва мінеральних добрив у Західній Україні. Наразі підприємство має потребу в електромонтерах, майстрах з ремонту електрообладнання, електрогазозварювальниках, апаратниках, машиністах компресорних установок тощо. 

Для підприємства актуальне навчання робітників під нове виробництво, які будуть затребуваними у майбутньому.

Під час робочої зустрічі директор Рівненського обласного центру зайнятості Іван Ткачук відзначив, що майданчик для взаємодії: роботодавець – центр зайнятості - центри професійної підготовки є важливим. А інформація від роботодавців дає змогу зрозуміти, як надалі буде розвиватися ринок праці, а відтак регулювати держзамовлення під потреби ринку, а також інформувати заклади освіти про найактуальніші спеціальності.

Прес-служба РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews