Тернопільський «УДАР» матиме нового керівника – чинного нардепа

26.09.2021 23:08   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Останнім часом по всій країні йде розбудова обласних осередків уже призабутої українцями партії «УДАР» Віталія Кличка. Впродовж останніх кількох місяців по області з’явилося чимало біг-бордів цієї політсили.

Мають місце здогадки щодо партії «УДАР» в Тернопільській області і обласного керівника. Що буде з тернопільським «УДАРом», розповів колишній народний депутат, поки ще очільник цієї партії на Тернопільщині Ігор Побер, інформує Номер Один.

– Всі знають, що я був керівником з кінця 2009 року, але усе міняється і йде вперед. Були публікації, що партію злили, продали місцевим аграріям, хочу сказати, що це не так. Обласну організацію партії «УДАР» очолить Микола Люшняк, який є членом партії з 2012 р. і дуже багато зробив для розбудови партії, від нього завжди була матеріальна підтримка, особливо під час майдану, і звичайно робота його на округу, тому і двічі обирався по мажоритарному округу. Поставлені великі плани перед парторганізацією і тому мені тут потрібно відкинути всі свої амбіції і поступитись пану Миколі, який по всіх показниках KPI (ключові́ показники́ ефективності – авт.) буде ефективнішим керівником. Я залишаюсь в команді. Враховуючи те, що я вже не державний службовець, і займаюсь підприємницькою діяльностю і моя робота сконцентрована  в Києві,  це і відвідування центральних каналів, – розповів Ігор Побер.

 

Читайте також

На запрошення Миколи Люшняка фестиваль «Дзвони Лемківщини» відвідають популярні музичні гурти
Народний депутат Люшняк закликав Тернопільську обласну раду долучитися до формування тарифів на газ
Завдяки представникам партії «Довіра» в Бучачі функціонуватиме кабінет комп’ютерної томографії

Майбутній очільник «УДАРу» Микола Люшняк у своїй політичній кар’єрі змінив чимало партій, фракцій та депутатських груп. У 2010 році балотувався до Тернопільської міської ради від Аграрної партії України. У 2012 році балотувався до Верховної Ради 7 скликання від партії “УДАР”, був членом партії. У 2014 році обраний народним депутатом 8-го скликання від партії “Блок Петра Порошенка” за округом №166 (Тернопільська область). Член комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин. У 2019 році був обраний народним депутатом 9-го скликання по тому ж 166-му округу як безпартійний самовисуванець. З 6 грудня 2019 року – член депутатської групи “Довіра”.. Член комітету з питань бюджету.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews