У селі Біла на Чортківщині створили опорну школу

27.09.2021 08:54   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

На базі Білівської школи І-ІІІ ступенів створили Білівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та дві філії – Скородинську і Бичківську із дошкільними відділеннями. Уже незабаром розпочнеться конкурс на посаду директора Білівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Читайте також

У Тернополі відкрили сучасний спортивно-відпочинковий комплекс
В одній зі шкіл Тернополя капітально відремонтували харчоблок
Для підготовки дітей до школи: у Тернополі багатодітним сім'ям виплатили одноразову грошову допомогу

«Ми не ліквідували школи у Скородинцях та Бичківцях. Учні й далі навчатимуться в цих селах. Утворивши опорний заклад освіти, ми можемо розраховувати на додаткову державну підтримку, створення нового освітнього простору, модернізацію комп’ютерної техніки або сучасне обладнання навчальних кабінетів. Також, за попередніми розрахунками,  під час нового навчального року ми зекономимо понад 600 тисяч гривень із бюджету громади», – каже начальниця управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Людмила Поліщук.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews