«Пузата мама» та Мафія: у Рівному відбулась оригінальна вечірка для вагітних

27.09.2021 17:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У неділю, 26 вересня, у Рівному для учасниць проекту «Пузата мама» організували тематичну вечірку в честь майбутньої мами та її малюка. Цього року традиційна «Baby Shower» дещо змінила формат. 

null
 

Як розповіла ЧаРівне.Інфо засновниця проекту Оксана Кравець, головна мета цього дійства - підбадьорити майбутню матусю, зарядити її гарним настроєм та позитивними емоціями. 

«Разом з нашими партнерами нам вдалось влаштували яскраве, смачне та позитивне свято для матусь. Впевнена, що цей день вони запам`ятають надовго», - каже організаторка. 

Свято відбулось у Sofiya Aqua Club. Цього року для учасниць осіннього сезону проекту його влаштували у форматі Мафії для вагітних. Проводив гру Володимир Новацький, бізнес-тренер центру "ЛОТОС-ІНВЕСТ"

null
 

 

null
 

 

null
 

Baby Shower у такому форматі неймовірно сподобалась учасницям, адже це було захопливо, пізнавально, крім того, ще й вперше у нашому місті. 

null
 

 

null
 

Смаколики для святкового столу приготували кондитерська студія Bake.up, а також домашній кондитер Zefirreze_vikki. Безалкогольним вином вагітних пригощали Вина Світу.

null
 

 

null
 

 

null
 



Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews