Три місяці тому вийшов з в’язниці: тернопільська поліція знову затримала крадія-рецедивіста

28.09.2021 13:51   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

В минулому судимий за низку майнових злочинів, тернополянин, вже перебуваючи під слідством, продовжив коїти протиправне.

54-річний тернополянин  вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчиненнянизки  крадіжок з проникненням. Він  три місяці тому тому вийшов з в’язниці і знову почав криміналити. Злодій проникав за виручкою до торгових мафів, обікрав офісне приміщення та салон краси.

Читайте також

НаТернопіллі поліцейські розшукують шахрая, який обікрав сільську жіночку
У Тернополі чоловік заліз до перукарні і хотів вкрасти комп’ютер
На Тернопіллі «приятель» оформив кредит на 47-річного чоловіка через його телефон

Підозрюваного з краденим майном поліцейські оперативно затримали неподалік місця злочину. Під час досудового розслідування слідчі встановили причетність затриманого  ще до крадіжок з торгового кіоску та приміщення нової пошти. Звідти злодій викрав комп’ютерне обладнання та касовий ящик.

Затриманому суд обрав  міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт. Триває досудове розслідування, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews