У Рівному більше сотні відмінників отримали премії за успіхи у навчанні

29.09.2021 09:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Сертифікати номіналом 5 тисяч гривень кожен учора вручили учням загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних закладів освіти та студентів вишів Рівненщини за гарні результати в навчанні та науковій роботі.

Це 18 школярів, які отримали 200 балів за результатами цьогорічного ЗНО, 34 призери ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та 108 студентів вишів та закладів фахової передвищої освіти, які перемогли на Всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах наукових робіт, мовно-літературному конкурсі ім. Тараса Шевченка, Всеукраїнських конкурсах фахової майстерності тощо.

Премії обдарованій молоді на Рівненщині вручають щороку, відповідно до спільного розпорядження голів Рівненської обласної ради та облдержадміністрації та в рамках реалізації Обласної програми підтримки молоді на 2021 – 2025 роки.

За матеріалами пресслужби Рівненської облради

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews