«У харчоблоці Центральної міської лікарні м. Рівне замінили всі вікна», - Олександр Ковальчук

29.09.2021 17:23   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

У харчоблоці Центральної міської лікарні м. Рівне встановили нові металопластикові вікна.

Заміну 22 великих та 10 маленьких вікон профінансував рівненський підприємець Олексій Яницький. Таким чином він вирішив підтримати проєкт «Іди і роби», який ініціювали народний депутат Олександр Ковальчук разом із командою.

Проєкт «Іди і роби» - перший такий в Україні, який допомагає молоді з інвалідністю опанувати професію та реалізуватися в суспільстві.

“Все розпочалося, коли ми з депутаткою міської ради Олександрою Коваленко та Рівненським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості вирішили допомогти молоді з інвалідністю здобути фах пекаря-кондитера. Згодом долучилася міська лікарня, на базі якої хлопці та дівчата зараз проходять виробничу практику. І тепер завдяки місцевому бізнесу приміщення має сучасні теплоощадні вікна, де працювати буде набагато комфортніше! Це прекрасний приклад ефективної співпраці бізнесу, громади і влади”, - вважає народний депутат Олександр Ковальчук.

Нагадаємо, проєкт “Іди і роби” бере участь у громадському бюджеті міста Рівне і може отримати фінансування на покупку обладнання для пекарні.

Віддати свій голос можна за посиланням: https://rivne.pb.org.ua/projects/114?fbclid=IwAR0U9eKjwEWfgG-u41V2qNywZUhPQ6XShKzuCri1Q06YUdI2hTV0pyDHN6A 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews