Топменеджер Carlsberg Group Ларс Леманн відвідав Україну

27.05.2022 17:07   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

Ларс Леманн, який займає посаду виконавчого віцепрезидента регіону Центральної та Східної Європи Carlsberg Group, відвідав Львів та Київ.

У межах бізнес-подорожі в Україну Ларс Леманн відвідав виробництва на Львівському на Київському пивоварних заводах, поспілкувався зі співробітниками, відвідав точки продажу продукції Carlsberg Ukraine та провів спільний онлайн брифінг із  генеральним директором Carlsberg Ukraine Олегом Хайдакіним для співробітників компанії, що відбувся в музейно-культурному комплексі пивної історії «Львіварня».

«Для мене дуже важливо бути сьогодні в Україні. Ніхто точно не знає, як ситуація розвиватиметься у другій фазі війни, але Carlsberg Ukraine адаптується до мінливого середовища. Ми будемо й надалі швидко, віддано та професійно реагувати на численні виклики та можливості для підтримки бізнесу, економіки та українського суспільства. Carlsberg Group продовжить інвестувати в Україну, і під час мого візиту вже обговорювалися конкретні нові інвестиції. Carlsberg Ukraine не тільки поступово відновлює свою діяльність, але й має чіткий план на найближче майбутнє. Ми як компанія прагнемо вийти з війни ще сильнішими. Я дуже вражений роботою всіх наших співробітників Carlsberg Ukraine, яка пов’язана із перезапуском та розвитком бізнесу. Ми дякуємо всім за потужний внесок і сподіваємося на відновлення миру в Україні», – прокоментував Ларс Леманн.

Під час війни компанія продемонструвала стійкість та ефективно трансформує бізнес-процеси. Carlsberg Ukraine входить у ТОП-25 найбільших платників податків, щорічно сплачуючи понад 3 мільярди гривень податків та зборів, а також компаній, що найбільше допомагають країні.

«Сьогодні Україна відчуває велику підтримку всього цивілізованого світу. Керівництво Carlsberg Group вірить в економічне відродження України. Візит Ларса Леманна до України – це позитивний сигнал для європейських ділових кіл. Україна має великий потенціал»,  –  прокоментував зустріч генеральний директор Carlsberg Ukraine Олег Хайдакін.

Київ та Львів – міста, де розташовані великі пивоварні заводи, що належать Carlsberg Ukraine. Візит Ларса Леманна – знак високої оцінки дій команди Carlsberg Ukraine. Це свідчення уваги керівництва великої міжнародної компанії до України та впевненості у її потенціалі.

***

Carlsberg Ukraine —  частина Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних Груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. В портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Carlsberg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Seth&Riley's Garage, та інші. Під час війни в Україні Carlsberg Group прийняла рішення про припинення бізнесу в росії та вихід із ринку. Carlsberg Group, Carlsberg Foundation та Tuborg Foundation перерахували 75 мільйонів данських крон на допомогу Україні. З 24 лютого Carlsberg Ukraine почала виробляти питну воду та передавати її в різні регіони України. Компанія також надає фінансову підтримку благодійним фондам та організаціям у Києві, Львові, Запоріжжі, Харкові та інших регіонах країни задля підтримки гуманітарних ініціатив. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті https://carlsbergukraine.com/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews