Старшому й найдорожчому: що подарувати брату на День народження?

16.06.2022 22:08   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

Брат — та людина, якій можна довірити секрет, і його більше ніхто не дізнається. Йому ви можете розповісти про всі свої невдачі й разом з ним з них посміятися (і мама про це навіть не дізнається). За порадою, допомогою й просто на відверті розмови — брат вас чекає завжди. Можливо, колись прийде такий момент, що поруч буде лише братик. Тому потрібно дуже цінувати родинні зв’язки.

Коли справа стосується свята брата, вам обов’язково потрібно підготуватися. Адже своїм презентом ви не лише повинні порадувати дорогу вам людину, а й обов'язково їй догодити. Що ж подарувати брату на День народження? Дізнаваймося разом!

Оригінальні ідеї сюрпризів брату

null
Фото з мережі Інтернет

Якщо ви з тих людей, хто не звик до банальщини й відрізняється своєю оригінальністю, ми підготували для вас дещо особливе. Нижче ви знайдете варіанти подарунків-вражень, які неодмінно сподобаються майбутньому власнику:

  • Тест-драйв суперкара Lamborghini чи Ferarri — емоції, які не передати словами. Сісти за кермо такого крутого транспорту мріє кожен хлопець, як і проїхати на шаленій швидкості декілька сотень кілометрів. Тож подаруйте брату таку можливість.
  • Екскурсія на пивоварню. Звідки береться пиво та яка технологія його варіння? Це та навіть більше йому розкажуть під час екскурсії підприємством. І так, без дегустації теж не обійдеться.
  • Урок екстремального водіння. Якщо ваш брат має посвідчення водія, але не досить впевнено відчуває себе на дорозі, ці заняття допоможуть повірити в себе та свої водійські сили. Як наслідок — навіть в дощ чи ожеледь він буде вправним водієм.
  • Урок верхової їзди — ідеальний варіант для тих, хто хоче пов’язати своє життя зі спортом і благородними тваринами. Під час катання верхи залучені всі групи м’язів. Крім того, коні позбавляють вас стресу та поганого настрою.
  • Спортивний масаж — чудовий презент для того, хто хоче відпочинку для тіла. Сеанс стане справжнім перезавантаженням організму після важкого для або хорошого тренування в спортзалі. Якщо у брата є кохана дівчина, можна видозмінити сюрприз і подарувати сертифікат на процедури для тіла в СПА-салоні на двох.

Ці всі та набагато більше варіантів ви знайдете в магазині подарунків-вражень. Переходьте за посиланням https://www.bodo.ua/podarki/den-rozhdeniya/ та обирайте варіант, який найкраще відповідає інтересам та бажанням брата.

Перевірені ідеї сюрпризів братику на всі випадки життя

null
Фото з мережі Інтернет

Якщо ж ви прихильник більш традиційних видів подарунків, пропонуємо вам переглянути список нижче:

  • Чоловічі аксесуари. Чоловічий ремінь, краватка та запонки — класика, яка не виходить з гардероба та моди справжнього джентльмена.
  • Речі до автомобіля. Портативний пилотяг, навігатор, набір для прибирання авто — чоловіки завжди раді таким сюрпризам і точно знайдуть їм застосування.
  • Косметика. Цей варіант більш особистий і вимагає чіткого розуміння смаків одержувача. Від шампуню та піни для бриття пропонуємо відмовитися, а от обрати набір по догляду за бородою або парфум буде дуже навіть доречно.

А ще не забудьте завчасно підготувати вітання — щирі слова вдячності й любові здатні розчулити кожного чоловіка. Який би подарунок ви не обрали, пам’ятайте: головне — це ваша увага та турбота про отримувача.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews