В Києві вшосте відбудеться препаті вручення Нобелівської премії

24.11.2022 20:05   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

Нобелівська премія створена, щоб підтримувати гуманізм та прогрес. Завдяки героїчним захисникам і захисницям України, які стали на заваді агресії і варварству, у Києві нині можливе проведення наукових лекцій. Вже вшосте в столиці України відбудеться препаті вручення Нобелівської премії.

На NOBILITET 2022 pre-party вручення Нобелівки, як завжди, буде можливість почути найкращих українських вчених, економістів, літераторів та правозахисників. Подія відбудеться 3 грудня у FIRST Conference HALL на Хрещатику, 25. Вже відома програма лекцій.

ОЛЕКСАНДРА РОМАНЦОВА

Виконавча директорка лауреата Нобелівської премії — «Центру громадянських свобод», яка вийде за нобелівською медаллю в Ратуші Осло

Про першу українську нобелівку, а також про те, як дати премію за критику влади і отримати критику за владу давати премії.

ЄВГЕН ДУБОГРИЗ

Економіст, ексзаступник директора департаменту управління макропруденційної політики НБУ, експерт з банків, банківського нагляду та центробанкінгу

Про те, навіщо існують банки, як вони допомагають пережити кризи і чи зникнуть вони колись.

ПАВЛО ГОЛЬДІН

Доктор біологічних наук, провідний науковий співробітник Інституту зоології ім. І. І. Шмальгаузена НАН України

Про те, як історії кохання предків сучасних людей з неандертальцями та невідомими гомінідами стали поштовхом для нової дисципліни.

АНДРІЙ СЕМЕНОВ

Провідний науковий співробітник Інституту теоретичної фізики ім. М. М. Боголюбова

Про те, які проблеми квантова фізика побачила у фундаментальному понятті реальності та яке це має відношення до прийдешньої революції в інформаційних технологіях.

ОЛЕКСАНДР ГРИГОРЕНКО

Хімік-органік, професор та старший науковий співробітник Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Про те, чи можливо створити складну органічну молекулу так само легко, як клацнути пальцями.

БОГДАНА РОМАНЦОВА

Літературна оглядачка «Українського тижня», редакторка видавничих проєктів видавництва «Темпора»

Про те, як перетворити кожну подію свого життя, від бурхливого роману до смерті матері, на текст і отримати визнання.

Ольга Маслова, співзасновниця Nobilitet:

«Nobilitet – як острівець стабільності. У 2017-му ми були новим проєктом та наступні роки активно розвивались, потім були два роки пандемії, що спонукали додати до офлайну ще й онлайн-формат, а тепер – повномасштабне вторгнення, що змінило всіх нас. І попри те, що частина команди в Києві, а частина – не в Україні, ми не спинятимемось і покажемо, що інтелект, інтердисциплінарність, творчість, співпраця – це завжди актуальні цінності, які відрізняють нас від ворогів».

Квитки на подію доступні на сайті ініціативи www.nobilitet.com. Для ЗСУ, нацгвардійців та інших представників сил оборони – онлайн безкоштовно. Не пропустіть унікальну можливість зануритись у найактуальніші теми та поспілкуватись зі знаними спікерами наживо. Хай голос розуму звучить гучніше за сирени.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews