Чому брендування коробки є важливим етапом у впізнаваності бренду?

25.04.2023 18:47   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

Впізнаваність бренду є надзвичайно важливим фактором для успішного бізнесу. Бренд, що має хорошу репутацію, може залучати більше клієнтів, збільшувати продажі та розвивати свій бізнес. Тому, брендовані картонні коробки, в яких здійснюється відправка товарів є одним із методів збільшення впізнаваності компанії.

Купити картонні коробки з нанесенням логотипу – відмінний варіант реклами бренду

Нанесення логотипу на коробки є важливим елементом брендингу та маркетингової стратегії бізнесу. Перше враження про бренд може бути сформоване вже при першому знайомстві з коробкою, тому важливо, щоб вона відображала ідентичність бренду. Брендовані коробки можуть залучити нових клієнтів та утримати існуючих, підвищуючи впізнаваність бренду та сприйняття його як надійного та професійного.

Перш ніж брендовані картонні коробки замовити, варто врахувати деякі рекомендації:

  • розмір та форма коробки: важливо підібрати розмір та форму коробки відповідно до товару, що буде відправлятися.
  • коробки з гофрокартону повинна бути достатньо міцною, щоб захистити товар від пошкоджень під час транспортування;
  • кольорове оформлення та дизайн: важливо, щоб коробка мала привабливий та чіткий дизайн, який відповідає ідентичності бренду. Кольорова гама може бути узгоджена з кольорами логотипу або корпоративної символіки бренду;
  • інформаційний контент на коробці: на коробці можна розмістити інформацію про бренд, його цінності та історію. Також можна додати контактну інформацію, щоб клієнти могли зв'язатися у разі потреби;
  • брендові коробки використовуються як маркетинговий інструмент, який підсилює враження про бренд. Наприклад, на коробці можна розмістити QR-код, який буде посилати клієнтів на сайт бренду, або включити упаковку в акції та конкурси.

Усі ці рекомендації можуть допомогти підвищити впізнаваність бренду та сприйняття його як надійного та професійного. Тож, для ефективної реклами та популяризації бренду варто купити картонні коробки з елементами брендування, однак не варто при цьому забувати про якість пакувальних матеріалів. На українському ринку одним з кращих виробників є Pan Box пакувальні матеріали, які не лише пропонують якісне пакування, але й вигідні умови співпраці.

null
Фото з мережі Інтернет

Брендові коробки від українського виробника Пан Бокс – якісне пакування та хороша реклама за доступною ціною

Виробник пакування Пан Бокс пропонує широкий асортимент якісних та надійних картонних коробок будь-яких форм та розмірів. Компанія здійснює виробництво картонних коробок з можливістю нанесення логотипу, гасла чи використання корпоративних кольорів. Замовити брендовані коробки можна вигідно, адже Пан Бокс надає:

  • гнучку цінову політику;
  • хороші знижки для оптових покупців;
  • зручні умови оплати;
  • доставку по Україні зручним для замовника способом.

Здійснити замовлення можна на сайті https://pan-box.com.ua/ або звернувшись за контактними номерами телефонів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews