Інтернет-магазин Expert Pro презентує нові тепловізори

30.01.2024 19:18   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

Тепер у каталозі магазину Expert Pro можна обрати новий тепловізійний бінокль від бренду зі світовим ім’ям – GUIDE. Багато років товари компанії займають лідерські позиції на ринку професійної оптики. Популярність зумовлена передовими технологіями, які лежать в основі виробництва кожної лінійки приладів. 

Ефективність військового рівня

Ергономічною перевагою новинок є вдосконалене бінокулярне бачення. Завдяки тому, що спостереження ведуться обома очима, знижується зорова напруга та підвищується комфорт користування пристроєм. З біноклем-тепловізором GUIDE оператор може повноцінно зосередитися на аналізі території та вести найтриваліші огляди без шкоди для очей. 

Дальність виявлення у нових бінокулярних тепловізорах може складати до 3000 метрів. Моделі активно використовуються у військовій сфері: ефективне спостереження на великих дистанціях може зіграти вирішальну роль у тактичних операціях. Сфери використання біноклів GUIDE також включають мисливство, натуралізм, екстремальний туризм тощо. 

Бездоганне зображення в умовах обмеженої видимості забезпечується завдяки новітнім тепловізійним технологіям. Інфрачервоні детектори власного виробництва створені за найсучаснішими іноваційними стандартами. Теплова карта у тепловізорах-біноклях GUIDE демонструє чіткість та високу якість навіть при спостереженнях у повній темряві та крізь значні перешкоди. Покращена контрастність та висока чутливість сенсора сприяють чіткій деталізації картинки. 

Разом із бездоганними базовими параметрами тепловізори GUIDE дивують розширеним функціоналом. Зокрема, нові моделі асортименту мають: 

  • Лазерний далекомір. Визначає дистанцію до об’єкту спостереження.
  • GPS-детектор. Надає відомості про точне місцезнаходження пристрою. 
  • Вбудований Wi-Fi. Дозволяє передавати картинку на планшет, смартфон чи інший зовнішній пристрій. 

Виробник гарантує якість і високу функціональність кожного елементу тепловізійного бінокля. GUIDE провадить виробництво повного циклу та застосовує результати власних досліджень у галузі тепловізійної техніки. 

Професійне обладнання у магазині Expert Pro

Ознайомитися з асортиментом тепловізійних біноклів GUIDE та оформити замовлення у будь-яке місто України можна на сайті магазину. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews