Принади Львівщина: область досі залишається найпривабливішою для туристів

09.03.2024 09:36   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Львівщина зайняла перше місце в Україні за розміром податків, сплачених туристичною галуззю. У цьому рейтингу область перемагає вже другий рік поспіль. Про це 8 березня повідомила Львівська обласна військова адміністрація.

Найбільше Львівщину відвідують українську туристи, зокрема, військові та члени їхніх сімей. Також багато було представників міжнародних організацій, які відвідували Львів з діловим туризмом або для організації конференцій та тренінгів.


Торік з Львівщини до бюджету надійшло 345 млн 484 тис. грн. За перші два місяці 2024 року, за даними Державного агентства розвитку туризму України, сума туристичного збору в області досягла 9 млн 629 тис. грн.

Найбільшу суму сплатила Львівська громада – 5 млн 342 тис. 949 грн. На другому місці Трускавецька – 1 млн 711 тис. грн. Східницька, Зимноводівська і Славська громади також увійшли до першої п’ятірки територіальних об’єднань області, які мають найбільший попит у туристів.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews