Чотирьох захисників зі Львівщини посмертно нагородили орденами За мужність

15.03.2024 09:08   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Чотирьох військових з Яворівського району Львівщини Володимира Таляра, Тараса Ледвія, Олега Возьного та Юрія Сеїдова посмертно нагородили орденами "За мужність" ІІІ ступеня. Нагороди від президента вручили рідним захисників України.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Володимир Таляр жив у селі Поруденко Яворівської громади. У перший день повномасштабного вторгнення РФ чоловік пішов у районний військкомат. Вже 7 березня доброволець був зарахований до складу 1 батальйону артилеристів 24 ОМБр імені Короля Данила. 30 серпня 2022 року військовий отримав важке поранення на південному напрямку і вже наступного дня загинув.

Тарас Ледвій з Яворова половину життя віддав військовій справі й захисту України. Військовослужбовець загинув на напрямку Оріхове-Золоте Луганської області внаслідок артилерійського обстрілу.

Олег Возьний родом з села Старичі Новояворівської громади. У 2016 році чоловік вступив до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Фактично з перших днів офіцерської служби захисник воював з РФ у складі 54 окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи. Олег загинув 31 березня 2022 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Юрій Сеїдов з Мостиська служив у 24 ОМБр імені короля Данила. Чоловік пропав безвісти 16 вересня 2022 року в боях під селищем Тернові Поди Миколаївської області. Тіло бійця знайшли на полі бою 15 лютого 2023 року.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews