Колишній очільник Сарненської РВА став заступником начальника Рівненської ОДА

18.03.2024 09:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
 

Олександр Кохан призначений на посаду заступника голови Рівненської ОДА. Очільник Рівненщини Олександр Коваль підписав відповідний наказ і представив його керівникам структурних підрозділів ОДА та територіальних управлінь державних органів влади. 

«Олександр Кохан – людина для Рівненщини не нова, упродовж чотирьох років він очолював Сарненщину. Тепер відповідатиме у Рівненській ОДА за економічний блок. Переконаний, його професійність підсилить команду. Терпіння, натхнення, виваженості», - сказав Олександр Коваль.

Нагадаємо, що до призначення Олександр Кохан очолював Сарненську РВА.

«За чотири роки я здобув певний досвід – бачу пріоритети, усвідомлюю стратегію і розумію проблеми Рівненщини. Продовжую працювати в команді Президента. Уже приступаю до виконання своїх професійних обов’язків. Сьогодні проведу першу нараду», - зауважив Олександр Кохан.

Олександр Кохан має вищу освіту за спеціальністю фінанси, працював у банківській сфері. У грудні 2019 року Розпорядженням Президента України призначений на посаду голови Сарненської РДА. У лютому 2021 року перепризначений на посаду голови райдержадміністрації новоутвореного об'єднаного району. Від сьогодні – заступник голови Рівненської ОДА.

Пресслужба РівнеОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews