У Івано-Франківську вкотре вийшли нагадати про військовополонених оборонців Маріуполя

18.03.2024 14:07   Опубліковано : Франківський Новинар
Джерело: informator

17 березня біля Драмтеатру зібралося близько 100 людей, які вкотре вийшли нагадати про полонених захисників. Повідомляє Інформатор.

Небайдужі вийшли з плакатами із закликами звільнити оборонців Маріупольського гарнізону. Цього разу до акції долучилися Арсеній та Христина.

У Франківську вкотре вийшли нагадати про військовополонених оборонців Маріуполя

Арсеній приїхав в  Івано-Франківськ до своєї дівчини Христини. Каже, що такі заходи відвідує завжди, але в Києві. Сьогодні вирішив також долучитися.

Як поділився з нами Арсеній в нього немає рідних чи близьких, які б перебували у полоні, однак за його словами це не причина не виходити на такі акції.

“На такі акції треба виходити. Не важливо чи є хтось у вас, у мене в полоні. Це дуже важливо. Люди у жодному разі не мають права забувати про тих хто в полоні” – каже Арсеній.

Христина, дівчина Арсенія також вважає, що не обов’язково, щоб хтось з рідних був в полоні. Дівчина каже, що сьогодні надзвичайно важливо підтримувати людей рідні яких перебувають у полоні.

“Виходити на такі акції треба. За них (ред. полонених) треба переживати як близька людина в якої хтось в полоні. Коли рідні полонених бачать, що інші долучаються то з’являється мотивації ще більше організовувати такі акції” – додає Христина, учасниця акції.

Нагадаємо, що учора, 16 березня біля Франківського драмтеатру маріупольці та небайдужі франківці зібралися на вшанування пам’яті загиблих у Маріупольському драматичному театрі.

Вони принесли квіти та запалили лампадки поруч із написом “ДЕТИ”, який відтворює трагедію, що сталася два роки тому, коли російські окупанти скинули авіабомби на маріупольський театр, останнє пристанище для сотень людей.

Діти та дорослі намагалися сховатися в його стінах від жорстоких обстрілів та бомбардувань. Кожен куток був наповнений чиєюсь любов’ю та надією, голосами дітей. Але російські льотчики та їх командири мали інші плани щодо нашого життя.

Вчора така акція відбулася в 17 містах України, де працюють центри підтримки “ЯМаріуполь”.

Вічна пам’ять всім хто став жертвою російської агресії. 

ФОТО: Інформатор

 


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator