Більше десяти жінок з Рівненщини отримають фінансування для власного бізнесу

18.03.2024 14:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
 

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region». У результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї.

«Комісія з визначення переможців обрала найперспективніші та підготовлені проєктні ідеї. Учасниці розвиватимуть власну справу у сферах IT, beauty індустрія, навчання підлітків та ресторанна справа», - розповів директор Департаменту економічного розвитку й торгівлі РівнеОДА Костянтин Мокляк. 

Освітньо-грантова програма розрахована на 160 жінок. Курс першої групи включав в себе 8 навчальних модулів, менторські сесії та додаткові тренінги у сфері, вибраній учасницями.

Дізнатися детальніше про ініціативу можна за посиланням

Проєкт реалізується Дія.Бізнес у Рівному та International Orthodox Christian Charities (IOCC) за підтримки Kerk in Actie та за сприяння Рівненської обласної державної адміністрації.

Пресслужба РівнеОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews