Львівська міськрада вирішила продати ділянку у промисловому районі під забудову

18.03.2024 18:52   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Земельну ділянку на вул. Ковельській планують продати на аукціоні, її стартова ціна — майже 4 млн грн. Призначення території — для будівництва промислового виробництва.

Депутати Львівської міської ради розглянуть проєкт ухвали, яка дозволяє продати на аукціоні земельну ділянку на вул. Ковельській для будівництва підприємства переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Відповідний проєкт ухвали опублікували на офіційному порталі Львівської міської ради, пише LVIV.MEDIA.

Йдеться про ділянку площею 0,3134 га. Згідно з грошовою оцінкою, її початкова вартість становить 3 млн 961 тис. гривень. Мінімальний крок земельних торгів — не менше 39 613 тисяч гривень. Учасники торгів мають сплатити гарантійний внесок у розмірі 30% від стартової ціни (1 млн 188 тис. грн).

Ділянка є у комунальній власності, на ній відсутнє нерухоме майно. Також територія майбутньої забудови розташована в межах зони підприємств IV класу шкідливості, та належить до категорії земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики та оборони.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews