Шлюбне агенство «в законі»: на Львівщині жінка зводила ухилянтів із жінками з інвалідністю

18.03.2024 19:03   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

52-річна жінка підшуковувала військовозобов’язаних чоловіків, які мали намір незаконно виїхати за кордон та організовувала їм фіктивні шлюби. Ціна питання від семи до десяти тисяч доларів.

52-річна мешканка Львівщини за плату обіцяла військовозобов’язаним чоловікам допомогти їм законним перетином кордону. Йдеться про одруження з жінками з інвалідністю. Зловмисницю затримали під час того, як клієнт передавав їй 5000 доларів завдатку, повідомила пресслужба Спецпрокуратури Західного регіону.

За даними правоохоронців, 52-річна мешканка Самбора з інвалідністю II групи вирішила заробити на переправленні ухилянтів через кордон. В одному з популярних месенджерів вона опублікувала оголошення про те, що може допомогти військовозобов’язаним законно виїхати з країни.

Для цього 52-річна жінка знайомила чоловіків, які до неї зверталися, з жінками, які також мали інвалідність, щоб ті могли укласти фіктивні шлюби. Така послуга коштувала 10 тис. доларів. Мешканка Самбора й сама уклала шлюб з військовозобов’язаним чоловіком, щоб допомогти йому уникнути мобілізації.

Правоохоронці затримали зловмисницю на гарячому — під час того, як вона отримувала 5000 доларів завдатку від чергового клієнта. Їй повідомили про підозру в незаконному переправленні людей через державний кордон. 52-річній мешканці Самбора загрожує від семи до дев'яти років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews