Подякували за захист: військовий ліцей Острога відправив на передову свій прапор

20.03.2024 12:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

За 22 роки роботи Обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою в м. Острог імені Костянтина Івановича Острозького підготував 1275 юнаків, більшість з яких сьогодні працюють в різних силових структурах країни, а частина – боронять нас в лавах Збройних Сил України. Зокрема, у складі 38 окремої бригади морської піхоти.

Нещодавно ліцеїсти надіслали захисникам прапор свого навчального закладу, щоб так символічно подякувати за захист і підтримати їх бойовий дух.

Ще один стяг керівництво ліцею вручило випускнику 2003 року, якому якраз напередодні присвоїли військове звання полковник.

Як розповів керівник закладу Ігор Приступа, ініціативу передавати прапор ліцею на передову вони реалізовують уперше. Раніше було навпаки: його випускники, які стали на захист українських кордонів ще 2014-го, а також ті, хто сьогодні нищить ворога, надсилали свої бойові прапори до рідного навчального закладу. Там наразі навчається 139 юнаків. І попит на таку освіту щороку росте, констатують в ліцеї.

Ознайомитися з умовами навчання, вимогами до вступників всі зацікавлені зможуть у день відкритих дверей, які тут проводять раз на рік. Цього разу - 31 березня об 11.00.

Пресслужба Рівненської обласної ради


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews