Працівників Львівської міськради почнуть перевіряти на профпридатність

21.03.2024 16:21   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Управління персоналом Львівської міської ради разом з сектором доброчесності проведуть кадровий аудит управління охорони історичного середовища.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

“Всі мають пройти перевірку на придатність до роботи в органах місцевого самоврядування. Якщо люди не відповідають займаним посадам, то їх слід замінити. Бо речі, що відбулися напередодні, — це ганьба для команди міської ради“, — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як пояснила керівниця управління персоналом Лілія Савич, працівники її підрозділу проведуть перевірку кадрових процесів. Також йдеться про співбесіди з кожним із працівників управління охорони історичного середовища.

“Зважаючи на ситуацію, що правоохоронні органи підтвердили другий випадок корупції, ми змушені провести перевірку рівня компентенцій усіх працівників та працівниць управління охорони історичного середовища. Залежно від результатів, які ми отримаємо, будемо застосовувати відповідні санкції”, — пояснила  Савич.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews