Як правильно комбінувати сумку та верхній одяг весною?

21.03.2024 16:23   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Кожен сезон несе у собі чимало модних трендів, які стають частиною гардероба жінок, що стежать за новинками. Але важливо навчитися грамотно поєднувати брендові сумки та верхній одяг. Це допоможе створювати дійсно стильні образи без натяку на відсутність смаку. 

Ділові сумки та офісний лук

Діловий стиль неможливо уявити без солідного пальто. З формальним одягом гармонійно поєднуються структуровані ділові сумки. Наприклад, шкіряні моделі з короткими ручками та аксесуари середнього розміру з мінімалістичним дизайном. Також бізнес-леді можуть обрати сучасні жіночі портфелі строгої форми з твердою основою. Вони водночас місткі та компактні, тому в них достатньо місця для важливих ділових атрибутів.

Фото: rechi.ua. Сумка-тоут Carlo Salvatelli 

 

Сумки-мішки та casual стиль

Модний, функціональний та зручний аксесуар “вільної” форми – чудовий вибір для повсякденного використання, особливо у весняний період. Основною перевагою сумки-мішка є універсальність. Вона створює чудовий союз як з джинсовими куртками, так і об’ємним верхнім одягом.

Фото: rechi.ua. Сумка-мішок Ermanno Scervino 

Весняні образи з кросс-боді

Зручна та практична сумка, яка звільняє руки та пасує до різних видів одягу. Однак найбільш доречно її носити з легкими куртками та приталеними вітрівками як от, наприклад, одяг Богнер. У цьому випадку можна обрати моделі у більш яскравих кольорах чи з цікавими текстурами. А лаконічна сумка кросс-боді у стриманій колірній гамі добре виглядає в дуеті з елегантними плащами.

Фото: rechi.ua. Куртка Bogner 

Тоут – класика вуличної моди

Сумка рівної геометричної форми з одним відділенням, яка вміщує велику кількість речей – одна з найпопулярніших моделей. Адже вона дуже зручна у використанні та гармонує з багатьма образами. Такий аксесуар вписується як в спортивний аутфіт з короткими куртками, так і елегантні луки з пальто та кардиганами. Також вона доречно виглядає з діловим одягом. 

Сумки на ланцюжку – стримана витонченість

Вишукані аксесуари, у яких замість ремінця ланцюжок, зазвичай мають невеликі розміри. Тому вони більше підходять для створення елегантних образів з верхнім одягом, що підкреслює витонченість жінки. Це може бути приталене пальто, тренч чи куртка у стриманому дизайні. Особливо актуальні сумки на ланцюжку для вечірніх виходів. 

Яскравий декор та збалансовані комбінації

Сумки з ефектними декоративними елементами – чудовий спосіб додати весняному образу грайливості та індивідуальності. Але, щоб уникнути перевантаження луку, краще поєднувати їх з монохромним одягом без виразних фактур. Наприклад, шкіряним у класичній колірній гамі, вовняним у нейтральних відтінках.   

Фото: rechi.ua. Сумка зі шкіри Hugo Boss 


 

Правильний вибір сумки – вірний крок до створення закінченого та модного образу. Незалежно від того, якому стилю ви віддаєте перевагу, завжди пам’ятайте про гармонію кольорів, форм та текстур. А щоб бути впевненою у своєму виборі – придбайте кілька різних сумок під улюблений одяг. 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews