Львів'яни знову прийшли пікетувати Садового

23.03.2024 14:24   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

23 березня у Львові кілька десятків небайдужих львів’ян вчергове прийшли під вікна Андрія Садового вимагати зупинити витрачати кошти громади на непотрібні забаганки.

Учасники акції не приховували свого обурення – поки ворог тисне на фронті та завдає потужних ударів по наші енергетиці, у Львові влада міста продовжує робити вигляд наче усе гаразд. Присутні волонтери, активісти та родичі захисників знову закликали чиновників ЛМР та особисто Андрія Садового нарешті відкрити очі і почати діяти задля перемоги.

Учасники мітингу вчергове перерахували ряд закупівель ЛМР, на котрі зараз витрачаються сотні тисяч й мільйони гривень – в той час коли на фронті захисники страждають та потребують зброї для знищення ворога.

Особливо різкій критиці була віддана публічна позиція ЛМР – незважаючи на гучні заяви про мільйони, виділені на зброю, насправді чиновник Садового під прикриттям цієї програми займають власним піаром і розпилом коштів. Дісталось й іншим “потрібним” статтям видатків міського бюджету – закупівля світлофорів, меблів для кабінетів чиновників, послуги таксі для посадовців сотні тисяч гривень премій для заступників “вічного мера”. Різкій критиці також було піддано і особисто Андрія Івановича – через його неоднозначні рішення щодо встановлення орендної плати за користування комунальними землями та приміщеннями, “цікаві” земельні тендери і особливо – за безкінечний піар на начебто щедрій допомозі захисникам і постійну брехню про нестачу коштів в міському бюджеті.

Учасники акції закликали правоохоронців та владу області нарешті звернути увагу на дії чиновників ЛМР та виявлені недавно факти корупції в Академії сухопутних військ і запевнили – будуть збиратись доти, допоки Андрій Іванович не дослухається до громади і не зафіксує обов’язкову витрату 20% бюджету справді на потреби оборонців.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews