І вкотре на Майдані Незалежності в Рівному лунатиме тужлива мелодія: сьогодні проводжаємо ще одного загиблого Воїна

05.04.2024 08:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
Мирослав Присяжнюк народився 11 грудня 1983 року у селі Городище. Закінчив Рівненський ліцей №25, а потім здобув фах муляра-монтажника висотника у ВПУ №1. Працював у ТОВ ЮТ-Агро охоронцем.
 
- Наш тато був військовим, у родині - четверо синів, троє з нас служили в армії, а Мирослав - ні. Коли ж розпочалося повномасштабне вторгнення, він відразу хотів іти до війська. Говорив, що треба захищати країну, що там багато його друзів, що треба допомагати. У липні 2023 року його мобілізували. Спершу служив на Харківському напрямку, а через потім їх перевели на Донеччину, - розповідає брат Героя Юрій.
 
Надзвичайно добрий Мирослав ніколи не відмовляв у допомозі близьким, був готовий зробити усе заради інших. Тож беріг рідних - братів та маму - від реалій військового часу. Про службу нічого не розповідав, у нього завжди все було добре, тільки попереджав, що йде на роботу.
 
- Така була й остання таша розмова. Лише сказав, що йде на роботу на нуль, що чотири дні і повернеться, але не повернувся, - продовжує Юрій.
 
40-річний солдат Мирослав Присяжнюк загинув 31 березня 2024 року, виконуючи бойове завдання із захисту Батьківщини на Донецькому напрямку.
 
Прощання із Героєм відбудеться сьогодні, 5 квітня, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі у селі Городище.
 
Пресслужба Рівнеради

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews