Дьвівський забудовник обдурив клієнтів на 23 млн грн.

16.04.2024 11:43   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Забудовник дійснив фіктивний продаж майнових прав на 36 квартир. 

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

У прокуратурі та в поліції не називають ім’я обвинуваченого, однак журналісти LVIV.MEDIA з’ясували, що йдеться про директора компанії “ВББ-Комфорт” Романа Глухенького.

Чоловік здійснив фіктивний продаж майнових прав на 36 квартир. Для цього він уклав з 39 потерпілими підроблені договори купівлі-продажу, де вказував, що нерухомість збудують в майбутньому у визначені строки. Багатоповерхівку, в якій чоловік продавав квартири, мали звести в одному із сіл Пустомитівського району.

Згідно з договором потерпілі сплачували готівкою частково або повну вартість житла. Обвинувачений, своєю чергою, надавав довідку про оплату та зобов’язувався перерахувати кошти на рахунок фірми. Проте не робив цього, а розпоряджався грішми на власний розсуд. Таким чином він заволодів майже 23 млн грн.

Наразі чоловік знаходиться під вартою. На три його земельні ділянки та автомобіль наклали арешт. А до суду скерували обвинувальний акт стосовно директора за шахрайство.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews