На Рівненщині повноцінно запрацював Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти

19.04.2024 09:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

У Рівненській обласній раді ще минулого року ініціювали зміни у закладах позашкілля. Йдеться про три установи: Рівненський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді, Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді та Станцію юних натуралістів.

У лютому цього року на сесії депутати прийняли рішення створити новий заклад – Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти і приєднати до нього вищезгадані заклади. При цьому принциповим питанням будо зберегти всю гурткову роботу і запровадити нові – сучасні напрямки позашкілля.

Як повідомили на Facebook-сторінці центру, вчора він офіційно запрацював. З цієї нагоди працівники та вихованці об’єдналися навколо гарної екологічної ініціативи – висадили на території закладу кілька десятків нових рослини. Це декоративні та плодово-ягідні дерева й кущі. Цієї весни це вже друга така толока.

Посадковий матеріал надали благодійники, зокрема, Волинська обласна організація Товариство лісівників України. Співпраця з доброчинцями не обмежується лише допомогою із саджанцями. Як розповідають в закладі, вони розробили систему спільних заходів та ініціатив.

Одна із них - екологічна лабораторія під відкритим небом Натуралістичний сад нової хвилі.

Про нього в центрі обіцяють розповісти пізніше.

Пресслужба Рівненської облради


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews