Три обрані лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно перейдуть на якісно інший рівень надання паліативної допомоги

22.04.2024 18:14   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У Тернополі, Львові та польському місті Кросно три лікарні перейдуть на якісно інший рівень надання паліативної допомоги. Відповідний грантовий договір підписали сьогодні у Львівській ОВА.

Загальний бюджет проєкту – 3,8 млн євро. Втілюватимуть його за кошти Євросоюзу в межах Програми Interreg NEXT Poland - Ukraine, написав очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

"У нашій області проєкт реалізовуватимуть на базі Другого медичного об’єднання Львова. Мета – створити гідні умови, полегшити симптоми та зменшити страждання важкохворих людей, які перебувають на останніх стадіях хвороб. Для цього лікарі та молодший медичний персонал пройдуть навчання й підвищення кваліфікації на основі передових європейських стандартів. Йдеться також про ремонт і оснащення медзакладів необхідним обладнанням", — зазначив він.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews