Кластер Brave1 шукає розробників рішень для протидії FPV-дронам і комерційним БПЛА: Львівщина шукає розробки

23.04.2024 15:26   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Команда Brave1 та її профільні експерти надають розробникам фінансову, інформаційну та організаційну підтримку заради технологічної переваги над ворогом та нашої перемоги.

Brave1 – кластер для розвитку Defense Tech в Україні. Команда та профільні експерти кластеру надають розробникам фінансову, інформаційну та організаційну підтримку заради технологічної переваги над ворогом та нашої перемоги.

«У кожній кризі та випробуванні криється можливість для інновацій та зростання. Одним із пріоритетів Львівщини – створення інноваційної платформи для співпраці та налагодження взаємовигідних економічних відносин між суб’єктами підприємництва та державними установами для впровадження інноваційних рішень, стимулювання інвестицій у модернізацію та технічного виробництва, створення нових високотехнологічних та інноваційних проєктів, які направлені на протистояння ворогу. Розвиток сфери інновацій – це ключ до нашої перемоги», – зазначив начальник управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА Максим Столярчук.

Використання комерційних та FPV-дронів кардинально змінило підходи до ведення сучасної війни. Проте, ці технології використовуємо не лише ми для знищення військової техніки, а і ворог. Тому, наша мета – розробити ефективні заходи захисту та протидії цим загрозам.

Для наближення перемоги команда  Brave1 шукає рішення та команди/розробників, які працюють в наступних напрямках:

Знищення FPV-дронів:

  • детекція;
  • засоби фізичного знищення та/або активного захисту;
  • засоби впливу на протоколи керування ELRS, TBS в широкому діапазоні та на нестандартних частотах і прошивках.

Знищення комерційних дронів:

  • детекція DJI, Autel в тому числі прошитих та/або анонімізованих;
  • засоби для фізичного знищення комерційних дронів;
  • зрив місії шляхом впливу на протоколи керування DJI, Autel в тому числі прошитих.

Для рішень цього виклику – заповнюйте форму: https://forms.gle/evQ5mC6oEiim8i5D8    

Якщо ваша розробка відповідає вимогам, команда Brave1 сконтактує з вами для подальшого супроводу задля розвитку та доопрацювання вашого рішення. Ви зможете напряму поспілкуватися з нашими експертами, військовими та експлуатантами та згодом продемонструвати своє рішення на полігоні.

Якщо у вас ще немає готового рішення, але є шалена мотивація і ви готові об'єднатися та працювати над його пошуком, заповнюйте цю форму: https://forms.gle/CQTi1aYahVSh1SJX6  

Brave1 збирає готові команди та окремих розробників для створення ефективних рішень по протидії FPV та комерційним дронам, щоб відбивати ворожі атаки!

Подайте свій проєкт, щоб наблизити перемогу та перетворити Україну на лідера в галузі Defense Tech.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews