Антикорупційний Комітет ВРУ розглянув низку законопроєктів щодо антикорупційної експертизи

23.04.2024 15:42   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews
Під час засідання Комітету з питань антикорупційної політики депутати розглянули низку законопроектів на предмет антикорупційної експертизи.
 
За участі заступника голови Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів - АРМА Павла Великоречаніна обговорили законопроект №11009. Ним пропонується внести зміни у профільний для АРМА закон щодо управління санітарно-курортними закладами.
 
Як зазначив Павло Великоречанін, наразі в управлінні АРМА знаходиться 270 обʼєктів санаторно-курортного типу, які могли б використовуватися для лікування й реабілітації військовослужбовців та потреб внутрішньо переміщених осіб. Тому пропонується застосувати спрощену процедуру передачі таких активів в управління.
 
Комітетом ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти даний законопроект у першому читанні, але зауважили до другого читання доопрацювати в частині спецпроцедури передачі в управління, опрацювати можливість розширити перелік субʼєктів, додавши субʼєкти критичної інфраструктури державної форми власності, тощо.
 
Визнали такими, що відповідають антикорупційному законодавству законопроекти №№10319, 11074.
Законопроект №10340 щодо функціонування публічних електронних реєстрів визнали таким, що містить корупційні ризики, - про це повідомив член Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики, народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов.
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews