ЛНУ імені Франка зібрав 140 тисяч гривень для ЗСУ

24.04.2024 23:26   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

24 квітня 2024 року у холі головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся відвідати традиційний благодійний ярмарок «Цвіт Перемоги».

Про це ідеться на офіційній сторінці університету.

Організатори благодійного проєкту – Профком студентів Львівського університету. До організації заходу долучилися студенти усіх факультетів та коледжу, а також працівники Університету.

Упродовж дня представники академічної спільноти Львівського університету змогли придбати різноманітні смаколики для себе та своїх колег. Разом з тим, на ярмарку були представлені також книги, великодній декор, іграшки, прикраси та інші цікавинки.

Метою благодійного ярмарку був збір коштів на придбання зенітного прожектора для пошуку БПЛА мобільними групами Протиповітряної оборони Збройних Сил України. У результаті проведення сьогоднішньої події студентам вдалося зібрати 140 000 гривень, які, переконані, зможуть наблизити Перемогу України. Дякуємо усім, хто долучився до організації заходу та усім, хто відвідав ярмарок! Разом переможемо!


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews