У селі Користь на Рівненщині відкрили футбольний майданчик із синтетичним покриттям

28.04.2024 15:18   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews
Про це на своїй сторінці у fb написала корчанка Людмила Дмитрук: "Зробили гарну справу: у с.Користь сьогодні відкрили футбольний майданчик з синтетичним покриттям.Його будівництво розпочалося ще до повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України. Проте було чимало проблемних моментів із завершення його будівництва, але при підтримці народного депутата України Романа Іванісова майданчик добудували. За що дуже вдячні!!!
Сьогодні на футбольному полі відбувся міні-турнір в якому взяли участь чотири команди з Крилівського ліцею, Користівської, Головницької, Сапожинської гімназій."
 
У підсумку призери змагань були нагороджені кубками та дипломами( за що вдячні директору ТОВ «Агроорг» Євгену Брикайлу):
-команда Користівської гімназії,
-команда Крилівського ліцею,
-команда Головницької гімназії.
 
Також були визначені та нагороджені подарунками кращі гравці.
Кращий воротар -Бобровський Максим.
Кращий захисник - Хомазюк Тимофій.
Кращий нападник - Собко Стас.
Кращий гравець- Радюк Дмитро.
 
Капітани усіх команд отримали футбольні мʼячі від Рівненської обласної асоціації футболу (голові РОАФ Олегу Кучеруку вдячні за підтримку). Мʼячі передав заступник голови асоціації Олександр Гіль.
Голова Корецької організації ВФСТ»Колос» Віталій Качановський подарував 12 комплектів спортивної форми для футбольної команди Головницької гімназії. А комплекти форми для команди Користівської гімназії придбали ФОП Ірина Галушко та староста Олександр Шевчук.
 
"Мʼячі, маніжки, скакалки,солодощі, рюкзачки для спортивної форми учасники змагань отримали від міської ради, відділу освіти та старости Користівського старостату Олександра Шевчука.
Дякуємо усім хто долучився до проведення цього турніру.
 
Вітаємо переможців та призерів.Особливо приємно було що на змагання завітав і вчитель фізвиховання Користівської гімназії Олександр Приступлюк, який сьогодні в лавах ЗСУ захищає кожного з нас і нашу державу від російського загарбника. Дякуємо Богу та Збройним Силам України за можливість жити, працювати, відпочивати! З любовʼю, все буде Україна!", - пише Людмила Дмитрук.

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews