Львівщину відвідав Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон

04.05.2024 00:19   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Девід Кемерон зустрівся з очільником Львівщини Максимом Козицьким.

Сьогодні, 3 травня, на Львівщину завітала почесна делегація із Великої Британії на чолі з міністром закордонних справ Девідом Кемероном. Як розповів начальник Львівської ОВА, британський чиновник вперше прибув з візитом у нашу область. Він провів робочу зустріч з керівництвом області та міста, а також бізнесу, аби краще дізнатись про інвестиційний потенціал Львівщини, пише пресслужба ЛОВА.

null
Фото з мережі Інтернет

«Під час зустрічі пан Кемерон повідомив, що сьогодні МЗС Великої Британії переведе Львівщину у так звану жовту зону. Це означає, що британцям, які мають бізнес у нашій області, та потенційним інвесторам значно легше буде отримати страхівку для подорожей на Львівщину. Детальні розʼяснення надасть Посольство Великої Британії у Києві. За попередньою інформацією, окрім нас, у жовту зону переводять Житомирську, Рівненську та Волинську області», - повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

null
Фото з мережі Інтернет

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення МЗС Великої Британії не рекомендувало своїм громадянам приїжджати до України, в так звану червону зону, через постійну повітряну небезпеку. У січні цьогоріч міністерство перевело у «жовту зону» Івано-Франківську, Тернопільську та Чернівецьку області. Таке рішення також не рекомендує поїздки до України, однак винятком є бізнес-подорожі. На черзі рішення щодо Львівщини.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews