Як отримати онлайн кредит: простий та швидкий процес без зайвих турбот

06.05.2024 10:53   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Коли гроші терміново потрібні, а їх немає, необхідну суму можна позичити. Варіантів у людей, як правило, декілька: попросити у борг у друзів чи родичів, отримати кредит у банку чи мікрофінансовій організації. МФО пропонують оформити онлайн позику, що серед усіх можливих способів є найбільш швидким, доступним та зручним варіантом. Якщо ви вирішите звернутися до МФО, вибирайте надійну, перевірену компанію, яка працює відповідно до законодавства. 

Вам не доведеться довго чекати, щоб отримати гроші, кудись їхати чи йти, витрачати час на збирання пакета документів та бюрократичну тяганину. Видається кредит онлайн 24/7, що дозволяє у будь-який час оформити позику. Не має значення, коли вам знадобилися кошти. Ви завжди зможете зайняти їх завдяки принципу віддаленого оформлення кредиту. Вам знадобиться робочий пристрій (це може бути мобільний телефон, планшет, ноутбук або ПК) та безперебійний Інтернет. Заявка на видачу кредиту подається в електронному вигляді. Ви заповнюєте форму на сайті фінансової компанії, відправляєте її для обробки, і одразу отримуєте відповідь.

Умови отримання кредиту

Переважна особливість онлайн позики – відсутність суворих вимог до потенційного позичальника. Одержувачем може стати будь-який громадянин України, починаючи з 18-річного віку. Соціальне становище, розмір доходу та працевлаштування значення не мають. І якщо ви не маєте офіційної роботи, звільнилися або належите до незахищених верств населення, також можете за необхідності оформити онлайн кредит. Основні умови – це вік. Крім того, ви повинні надати документи: паспорт з пропискою на території України та ІПН.

Перед поданням заявки ви можете вибрати вид кредиту, звертаючи увагу на його умови.

Кредит до зп доступний для нових одержувачів. Ви зможете розраховувати на максимальну суму, якщо не маєте інших боргів та непогашених великих кредитів. Ліміт кредиту для нових клієнтів складає 10 тисяч гривень.

• Якщо ви вже співпрацювали, довели, що ви є відповідальним позичальником, який своєчасно погашає кредит, можете заявити збільшену суму. Для постійних клієнтів максимальна сума зростає до 20 тисяч гривень.

• Графік погашення кредиту залежить від суми та строків, які можуть досягати 360 днів.

• До отриманої суми додається відсоткова ставка, розмір якої визначається з урахуванням умов кредиту та можливих акцій.

Крім основних послуг з кредитування різних верств населення, МФО пропонує і додаткові, такі як пролонгація, реструктуризація, оплата раніше за призначений термін. Якщо ви взяли кредит і підписали електронний договір, то ви зобов'язуєтеся його виплачувати не пізніше встановленої дати. Але в житті трапляються всякі несподіванки, через які погашення позики вчасно може спричинити серйозні труднощі. Наприклад, затримали зарплату чи соціальні виплати, довелося витратити відкладені на кредит гроші. Для позичальників, які опинилися у подібних ситуаціях передбачена можливість відстрочення платежів.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews