Стало відомо, коли відкриють оновлений сквер у Садгорі (ВІДЕО)

08.05.2024 11:29   Опубліковано : Ігор Кравців
Джерело: CvNews

У Чернівцях перенесли термін виконання робіт у сквері біля будинку культури у мікрорайоні Садгора. Попередньо, ремонт мали завершити до 1 травня 2024 року. Цього разу термін перенесли через ускладнену логістику до 1 липня.

Про це Суспільному повідомили у Департаменті інфраструктури та благоустрою Чернівецької міськради.

Зокрема, терміни ремонту продовжують, через те, що воєнні дії ускладнили логістику. Для ремонту ще потрібно доставити паркові декоративні мафи та питні фонтани.

Сквер у Садгорі. Фото Суспільне Чернівці

Як зазначають у Департаменті інфраструктури та благоустрою, продовження термінів не вплине на загальну вартість ремонту скверу.

Від травня до липня у сквері планують провести такі роботи:

  • монтаж замощення,
  • встановлення декоративних елементів,
  • озеленення,
  • освітлення,
  • встановлення електромережі, водопроводу та вузла для лічильника холодної води.

Що відомо про ремонт скверу у Садгорі

Ремонт скверу на вулиці Івана Підкови, 1 вартує понад 16 мільйонів гривень. Роботи розпочали у липні 2023 року та попередньо мали завершити до вересня 2023 року. З того часу дати завершення робіт відтерміновували. У сквері планували встановити бруківку, лавиці, нові смітники, огорожі та облаштувати велопарковку. Також на місці мають облаштувати питний фонтан, висадити кущі й дерева, встановити нове освітлення та відеоспостереження. Роботи виконує чернівецька фірма ТОВ "ФЕЛІКС КОМ".


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews