Під час наступного засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак буде присутній предстаник омбудсмана

08.05.2024 23:14   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.

Поважний Пан так залякав під час проведення профілактичних розмов в своїх кабінетах погрожуючи звільненями працівникам УАФ та свідкам конфлікту, що прийшлось відкрити ціле провадження офісом омбудсмена, а найближче засідання комісії на якому заслухають свідків конфлікту відвідає представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Михайло Спасов.

У своєму листі до Генсека УАФ Ігора Грищенка, Представник Уповноваженого з рівних прав і свобод, прав національних меншин, політичних та релігійних поглядів Михайло Спасов звертає увагу на те, що УАФ не надала йому протокол першого засідання комісії.

Уповноважений просить УАФ до 10.05.2024 року надати для ознайомлення документи, які регламентують та легітимізують діяльність комісії; протокол першого засідання комісії та зафіксовану інформацію щодо позицій сторін конфлікту, у разі подання такої.

Крім того, Михайло Спасов вимагає в УАФ надати для ознайомлення актуальну редакцію Статуту УАФ та Кодексу етики та чесної гри.

І вже на наступному засіданні комісії збирається бути присутнім особисто, щоб почути пояснення віцепрезидента УАФ Олександра Шевченка щодо можливого насилля та порушення прав фінансового директора Євгенії Сагайдак.

Тому віцепрезиденту Олександру Шевченку потрібно приготуватися, не ховатися за охоронців в стінах Будинку футболу, а вже перед Представником Уповноваженого та ЗМІ розповісти, що змусило його вчинити можливі насильницькі дії щодо пані Сагайдак. В Іспанії ексглаву Федерації футболу відсторонили на три роки через поцілунок футболістки в губи. В Україні за розмахування кулаками з погрозами перед жінкою поки що нікого не притягують до відповідальності.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews